Робота та практика у Данії без знання мови

Данія відноситься до країни яка гарно розвинута у сільському господарстві та допомагає охочим здобувати гарний досвід та стабільну оплату. Практика у Данії проводиться по декільком програмам, котрі можна обирати самостійно. Значною популярністю користується стажування студентів віком до 29 років. Від кандидата потребується наполегливість в роботі і любов до тварин чи рослин. Річний курс допоможе здобути теоретичні та практичні навички.

Основні вимоги та особливості роботи

Як правило, робота надається студентам аграрних навчальних закладів, а сам процес відбувається більше в тваринницькій галузі. Основні вимоги до кандидатів які планують проходження практики:

  1. Вік 18-29 років.
  2. Аграрна освіта або навчання в закладах такого направлення. Кандидати можуть самостійно обирати ферму.
  3. Робота в Данії без знання мови можлива, але щоб поїхати не обходимо скласти екзамен з англійської мови, а наша компанія допомагає в цьому.

В самій Данії найбільш популярним розміщенням являються свиноферми та молочні ферми, також є варіанти змішаного типу, в котрі входять теплиці. Стандартна робоча неділя складається з 37 робочих годин, але у святкові та вихідні дні передбачена підвищена оплата. Понаднормова праця розраховується в розмірі від 76 датських крон за годину. На протязі перших 6 місяців робітники отримують від 1500 євро в місяць, з яких вираховується податок, страхування та плата за житло. Наступні місяці плата зростає, складає від 1750 євро.

Під час перебування в Данії надається випробний термін 2 місяці. За цей період фермер та працівник оцінюють ситуацію, а при необхідності можна зупинити роботу, але необхідно повідомити про рішення за 2 тижні.

Компанія Agro Practice пропонує 4 види контрактів:

  1. Особистий – підходить для новачків, які бажають здобути досвід та заробити грошей. Оформлюється контракт на рік зі страхуванням та візою. Робота по 8 годин на добу на 1500 євро перші 6 місяці зі зростанням плати. Є 21 день лікарняних та 30 днів на відпустку, котра оплачується.
  2. Сімейний – дає можливість їхати парами на умовах особистої програми. Додатково надається транспорт та кімната або окреме житло.
  3. Для тих, хто вже перебував на практиці – такі клієнти ціняться, оскільки все являються досвідченими робітниками. Заробітна плата складає від 3600 євро в місяць за 8 год./день.
  4. Для осіб старше 30 років – підходить клієнтам, які по віку не підходять для студентської програми, але мають навички та знання мови.

Усі деталі по працевлаштуванню або стажуванню можна дізнатися за контактними телефонами та через форму зворотного зв’язку. Agro Practice – робота в Данії швидко, легко та якісно.