Жіночі капелюхи: стильний аксесуар

Цього сезону серед модних головних борів варто відзначити тюрбан та капелюх-федору. Потрібно мати певну сміливість, щоб носити ці аксесуари, але модниці-знаменитості та моделі активно популяризують стильні дрібнички. Придивіться до модних пропозицій від провідних дизайнерів та стилістів. Можливо, серед багатьох варіацій ви знайдете свій особистий стиль.

Одяг з Кореї – стильні та сучасні речі, які можна швидко замовити за невеликі гроші.
Гарячий тренд сезону 2017 – тюрбан. Вже якийсь час цей східний головний убір був під прицілом дизайнерів усього світу, і зараз він на піку популярності. Тюрбан ідеально підходить спекотним брюнеткам – Сальме Хайєк, Дженніфер Лопез та Ніколь Шерзінгер, однак і блондинки можуть сміливо використовувати у повсякденному ансамблі різні способи пов’язування шарфу на голову. Тюрбан ідеально підходить для пляжу, можна залишити волосся розпущеним або частково або повністю сховати під хустку. Комбінуйте тюрбан із сарафанами, туніками, строгими сукнями з багатим декором, драпіруванням та парео.

Для стильних дівчат уже який сезон актуальний капелюх із середніми полями. Капелюх-федор добре поєднується з рокерським стилем і зі строгим вовняним пальто, носіть його з піджаком, сорочками та джинсами, трикотажними сукнями та кардиганами. Такі капелюхи воліють Рейчел Білсон, Кейт Мосс, Піт Доерті, Кейт Хадсон та багато інших.