Як перевести відносини з дружби у кохання

Читайте также:

  • No related post.

Психологи стверджують, що дружба між жінкою та чоловіком не можлива. Але багато людей, виходячи зі свого життєвого досвіду, стверджують протилежне. На своєму особистому досвіді точно можу сказати, що будь-яка дружба чоловіка та жінки завжди має сексуальний підтекст. Інакше просто природою не належить. Ми створені для союзу та відтворення. Це наш головний інстинкт. Перетворити дружні стосунки на романтичні набагато простіше, ніж нам здається. У цьому питанні природа стоїть на нашому боці. Звісно, ​​якщо друга половина готова до цього.

Так чому ж питання, як перевести відносини з дружби в любов, болісне для двох людей, почуття яких давно виросли з простої дружби, як з дитячих штанишек. Психологія стосунків така, що звикнувши , нам дуже важко перебудуватись. Тому що ми боїмося, що нам відмовлять, і відмовить категорично. І тоді вже не виникне не лише любовного роману, а й зваляться відразу звичні дружні стосунки.

Але тільки сміливих любить доля. І якщо ви зрозуміли, що ваш друг вам уже не просто друг, і щоразу, коли стикаються ваші руки, зустрічаються погляди, стає ніяково і хвилююче, отже, настав час діяти.

Під час ваших зустрічей постарайтеся бути розкутішими і частіше фізично контактувати, почніть злегка загравати і кокетувати. Якщо ваш партнер теж до вас небайдужий, він швидко зрозуміє і підіграє. Тільки не треба відразу переходити до рішучих дій, краще якийсь час продовжувати флірт (пару зустрічей), щоб ви обидва могли звикнути до змін, що відбулися. Потім сміливо влаштовуйте романтичний вечір: прогулянка в парку, нічний клуб, кафе, і там вже розкривайте свої карти остаточно. Можна без допомоги слів. Якщо до вас відчувають почуття у відповідь, ви це відчуєте на своїх губах. Якщо ні, то краще швидко від’їхати назад на дружні позиції до найкращих часів.