Як правильно нанести автозасмагу?

Чи помічали ви що дуже багато людей мають бездоганну засмагу не тільки в сезон відпусток? Та й у літні місяці часу на сонячні ванни та лежання на пляжі вистачає не всім. Для тих, хто не хоче відрізнятися аристократичною блідістю, існує відмінний спосіб виглядати як після відпустки цілий рік. Полягає він у використанні автозагара. А щоб уникнути деяких неприємностей у вигляді плямистої шкіри, слід навчиться правильно використовувати його. Спробуємо розібратися, що потрібно знати при використанні автобронзанта.

Наносити автозагар слід вологим спонжем. На руки треба надіти рукавички. Фахівці радять починати з ділянок обличчя, що виступають (вилиці, ніс, лоб) і розтушовувати у напрямку до коріння волосся. Потім швидкими масажними рухами наносити автозагар на руки та ноги.
Для тих, хто раніше не користувався автобронзантами, рекомендують використовувати спрей або молочко, щоб уникнути плям.

Важливо також враховувати тип шкіри і відповідно підбирати автозагар відповідної текстури. Для сухої шкіри використовують крем або молочко, для жирної та комбінованої мус чи лосьйон.

Перед нанесенням автобронзанта слід очистити тіло за допомогою скрабу і нанести зволожуючий або поживний крем. Автозагар-крем із наступним проявом, що має меншу концентрацію барвника, підійде для щоденного використання, а також допоможе уникнути нерівного кольору шкіри.

Застосування спреїв та лосьйонів гарантує рівний відтінок. Їх легко наносити не витративши багато часу. Ці засоби слід добре розтушовувати в області колін і кісточок.

Легкого мерехтіння шкірі додадуть гелі та автобронзанти до складу яких входять світловідбиваючі частинки. Але їх складніше наносити.
Автозагар зазвичай тримається то трьох днів до тижня. Засоби можна використовувати знову і знову для яскравості кольору.

Обов’язково потрібно стежити, щоб автозагар наносився тонким шаром і використовувати рукавички, оскільки можна отримати темні долоні. Щоб відтінок зберігся довше, потрібно користуватися зволожуючими кремами та лосьйонами, вони допоможуть уникнути зневоднення шкіри, а також відмовитися від пілінгу та відвідування сауни.