Зачіски з обідком

Зачіски з обідком – це одночасно і стильно, і красиво, і жіночно. Зараз існує просто величезний вибір обідків. З ними можна зробити абсолютно будь-яку зачіску: від вечірньої до ділової. Обідки можуть бути прикрашені квітами, намистинами, матеріалом, клаптями, штучним волоссям, заплетеним у косу. Такий аксесуар можна виготовити і самому. Достатньо взяти за основу старий обід і нашити, наприклад, тканину в колір сукні. Таким прийомом ви підкреслите почуття свого смаку та вміння поєднувати деталі одягу з прикрасами.

Зачіски з обідком завжди виглядають незвично і дуже жіночно. До того ж вони досить різноманітні: можна зробити і вечірню, і повсякденну зачіску. Обідки підходять і для довгого, і для короткого волосся.

Як за допомогою обідка зробити гарну зачіску?

Найпростіший варіант – це розпустити волосся, а обідок одягнути таким чином, щоб він був присунутий до маківки, а все волосся з чола було прибрано. Для надання волоссю гладкості можна скористатися гелем для укладання. Якщо ви володарка правильних рис обличчя, та ще й до того ж вмієте правильно наносити макіяж, то навіть з таким звичайним укладанням виглядатимете приголомшливо.

Якщо ви захочете одягнути обруч ближче до чола, то краще розчесати прядки на прямий проділ.

Але є й більш вигадливі варіанти.

Наприклад, обідок також можна розташувати недалеко від верхівки, але при цьому з чола не прибирати. На лобі можна залишити асиметричну або пряму чубчик або легку хвилю в ретро-стилі. А можна просто випустити кілька вільних локонів.

Якщо все волосся на потилиці зібрати в красивий пучок або зробити високий кінський хвіст, то обідок може прекрасно таку зачіску доповнити і стати її ключовою деталлю. Та й з будь-якої іншої високої зачіски обідок виглядатиме розкішно.

Якщо ви вирішили зробити собі зачіску з обідком, то вам буде корисно знати деякі поради стилістів:

Підбираючи собі обідок, стежте, щоб він поєднувався із загальним стилем вашого одягу. Для ділового костюма підійдуть прості обідки без пишного декору у сірому чи коричневому кольорі.

На прямому волоссі краще виглядають обідки з якимись декоративними елементами: бантами, квітами. Власницям кучерявих шевелюр краще віддати перевагу гладким обручам. Але і на кучерявому, і на прямому волоссі обруч виглядає чудово.

Для довгого волосся більше підходять широкі обідки. Для коротких – вузькі.