Функціональні чоловічі куртки: робимо правильний вибір

Вибір оптимальної моделі чоловічою куртки залежатиме від умов, у яких ви плануєте її носити. Якщо ви любите вилазки на природу з друзями або хочете кататися на велосипеді, чи підійматися в гори — варто обирати відповідний функціональний верхній одяг.

Ми поцікавилися у представника виробника одягу Бугатті в Україні, на які характеристики звернути уваги аби обрати дійсно практичну куртку для активного чоловіка. 

У зимові холоди оптимальним варіантом стане куртка, що добре зігріває, захищає від дощу та пронизливого вітру. Моделі з вологотривким верхнім шаром затримають воду та не дадуть вам намокнути. Обирайте сучасні моделі з мембраною технологією, яка перетворює сонячну енергію в тепло. Краще надати перевагу варіантам з наповнювачем, що не містить тваринного пуху. Такі куртки швидше мокнуть та стають неприємними під час носіння. Крім того, такий наповнювач стає гарним осередком для бактерій та шкідливих мікроорганізмів.

k_4eFjBGR7AFb0d_3ET8ESbsKMnMtWCrKLIRzc9xGBrOy9ojU5PXSbcYarS9-CN4tV_IVvSIWODX9JOr4hM4K3IgmDA7AQB0iNkwMuNSNAk1wDRU168hMQ1_qMVjryVHrGRfKh5-4QrTQr528M2LuDKqy2DQW-WkVdkEFcJvdzpCrZWePZBI2uCLC7UvVw

Для дощової весни та осені оберіть верхній одяг з водовідштовхувальними властивостями. Куртка, що захистить від вітру, але дасть змогу зайвій волозі з тіла випаритися назовні — ідеальний вибір. До речі подібні моделі можна знайти в онлайн магазині бренду Bugatti за посиланням https://bugatti-fashion.com.ua/.

Тут можна також знайти популярні моделі на основі мембранної технології GORE-TEX®. Виробник стверджує, що ці моделі захистять від вологи, вітру та забезпечать повітрообмін для тіла. У міжсезоння сміливо використовуйте таку куртку.

Надлегкі моделі, у яких використовують спеціальний наповнювач. Такий верхній одяг легше звичайної куртки у 2 рази. У дощову погоду це не найкращий варіант. А от якщо ви хочете з родиною чи друзями прогулятися містом або плануєте подорож — придивіться до неї. Така модель добре зігріє і займе мінімум місця у вашій валізі, коли потрібно буде її відкласти. 

4lu5EojRkkL5Q0CaA0FKp49O7DE8c2pBZwDRovZZMGxIWIpf87YoSAzok4_uufgD8emEqRy0u5w0nr2xq_3yWlWgvXPXP8SWHdm3vRrdp-T1lS0qnXRcYeWLsCCYJucScgb6EYrG8X95i4R6jpJS0D6uoo3cd1zheN2SqZ2fwPgllwoIB9iZigijzP6Q2w

Є практичні та надійні варіанти 3 в 1 чи 2 в 1. Такі речі можуть трансформуватися залежно від ваших потреб. Наприклад, верх водонепроникний, з захистом від вітру, а нижній шар — з функцією збереження тепла. Такий одяг можна носити практично цілий рік. 

Вам доступні на вибір різні варіанти верхнього одягу. Потрібно тільки визначитися коли та де ви будете носити ці речі. Придбайте 2-3 моделі на різні випадки та почувайтеся затишно і комфортно у будь-яку пору року. Обираючи куртки популярних брендів, ви до того ж будете виглядати стильно.