Як зробити родимку

Родимки надають особі особливого шарму та чарівності. Якщо природа не наділила вас ними, то можна зробити родимку за допомогою косметичних засобів та татуювання. Деякі психологи приписують родимкам на обличчі певні якості людини. Наприклад, цятка між очей – це особлива інтуїція, на носі – чуттєвість, на щоці – схильність до змін, на підборідді – вразливість, а родимка біля куточка губ скаже про надзвичайну сексуальність тій, хто нею володіє.

Люди вигадали кілька шляхів для отримання пікантної родимки на обличчі. Це мушка, яка клеїться на шкіру, декоративна косметика, перманентний макіяж і татуаж хною.

Мушка – це шматочок оксамитової тканини, силіконової основи або іншого матеріалу, що кріпиться на обличчя за допомогою спеціального клею. Мушка може бути різних розмірів та кольорів, але головне, щоб вона підходила саме вашому вигляду. Не робіть надто великих або темних родимок. Вони неприродно виглядають. І до переваг, і до недоліків такої прикраси можна віднести одну недовговічність. Це добре, якщо ви втомилися від родимки, і погано, якщо вона вам надзвичайно личить.

Тоді можна вдатися до іншого способу. Це татуаж в салоні. Майстер підбере оптимальне поєднання кольорів та форми. За допомогою гри нанесе фарбу на шкіру. Через кілька днів шкіра заживе, і родимка стане в повній красі. На шкірі вона може бути до 10 років, після змивається, і татуювання потрібно оновити.

Якщо не хочете так довго тримати батьківщину, то скористайтеся хною. За її допомогою мушка протримається на шкірі кілька тижнів. Зробити її легко. Купуйте хну, розведіть її теплою водою до густоти сметани, знежиріть шкіру на тій ділянці, де ви хочете бачити прикрасу, і нанесіть на обличчя цю суміш. Зачекайте кілька хвилин, хна висохне. Родимка готова. Важливо пам’ятати, що краще не мити цю ділянку з милом хоча б протягом доби, тоді фарба довше протримається.

І останній метод – це використання косметичного олівця. Підберіть м’який олівець для очей або брови, визначтеся з відтінком родимки і нанесіть на обличчя. Але не перестарайтеся, тому що штучна родимка може не тільки надати особі красу, а й суттєво її спотворити. Припудріть мушку розсипчастою пудрою, і вона не розпливеться протягом дня.