Як випрямити волосся в домашніх умовах без прасування

Якщо у вас густе і пряме волосся від природи, то вам дуже пощастило. Але таке, на жаль, буває не часто. Нескінченні укладання, фарбування волосся, завивка, впливи навколишнього середовища псують навіть найздоровіше і найкрасивіше волосся. Пряме і блискуче волосся – це вічний тренд, що ніколи не виходить із моди. Така зачіска доречна скрізь, де б ви не знаходилися: на роботі, навчанні або на якомусь урочистості. Тільки, випрямляючи волосся, потрібно знати кілька секретів, які допоможуть вам зберегти їх здоров’я та красу.

Чистота – запорука того самого здоров’я, у тому числі й волосся. Перед укладанням обов’язково ретельно вимийте голову, використовуючи зволожуючий шампунь. У сучасній індустрії краси існує безліч засобів, призначених саме для випрямлення волосся. І ви можете вибрати одне з них. Наприклад, випрямляючий шампунь, що надає волоссю ще більшу гладкість і блиск, або бальзам, що забезпечує тривалість укладання, навіть при підвищеній вологості повітря.

Після того, як ви помили голову, дайте волоссю трохи підсохнути самостійно. Потім нанесіть на коріння трохи мусу для об’єму і висушіть голову феном, нахиляючи її вниз, щоб підняти волосся біля коріння. При сушінні феном бажано використовувати дерев’яну круглу щітку з натуральною щетиною та професійний фен, потужністю від 1800 Вт з функцією охолодження та іонізації повітря. Це забезпечить більш дбайливе укладання та захистить кінчики волосся від пошкоджень. Намагайтеся спрямовувати фен зверху вниз від коріння. Тоді лусочки волосся, що розкрилися, закриються, і ви помітите, як волосся стало більш блискучим і шовковистим на дотик після укладання.

Тепер візьміть бігуді-липучки і, починаючи від потилиці, накрутіть на них все волосся. При накручуванні виділяйте невеликі пасма волосся, щоб воно добре зафіксувалося, тим більше, якщо у вас не дуже слухняне волосся. Бігуді-липучки дуже зручні у використанні і хороші тим, що допомагають надати природній, додатковий об’єм і в той же час випрямляють волосся. Після того, як накрутили всю голову, закріпіть тепер ще раз феном, цього разу, висушивши волосся до кінця. Потримайте бігуді на голові протягом 1 години, але в жодному разі не лягайте з ними спати. Вони заплутають накручені пасма, і вам ранком буде дуже важко їх зняти. Знявши бігуді, відразу закріпіть зачіску лаком, нахиливши знову голову вниз, щоб закріпити об’єм біля коріння.

Отже, зачіска готова. В результаті у вас має вийти гладке, випрямлене волосся з ефектом об’єму біля коріння. Цей спосіб хороший тим, що ви, з одного боку, змогли укласти волосся без праски, вберігаючи при цьому їх від серйозних пошкоджень, а, з іншого боку, така укладання без чітких структурних пасм від випрямляючого стайлера виглядає більш природно і привабливо. /p>