Приватний будинок для людей похилого віку в Мінську

Практично всі люди похилого віку мають проблеми зі здоров’ям, а тому потребують правильного лікування та професійного догляду. Гарантувати належну турботу та безпеку людині в домашніх умовах вкрай складно, особливо при підвищеній зайнятості близького оточення. У таких ситуаціях на допомогу прийде приватний будинок престарілих у Мінську «Жемчуг».

Медична допомога та догляд

Сучасний приватний пансіонат — комфортне місце проживання людей похилого віку, де постояльцям надається професійний догляд, необхідне лікування, медична допомога. Пансіонат оснащений спеціалізованим обладнанням, необхідним для проведення терапевтичних курсів і реабілітаційних програм. Поруч із постояльцями весь час знаходяться досвідчені доглядальниці, медсестри, фахівці, які мають медичну освіту.

Регулярно проводяться профілактичні огляди й контроль над станом літніх людей. Співробітники пансіонату уважно стежать за тим, щоб їх підопічні своєчасно приймали назначені ліки, проводять такі процедури, як постановка крапельниць, ін’єкції. У програму входять заняття лікувальною гімнастикою, дихальні вправи, методики, спрямовані на розвиток дрібної моторики, когнітивних функцій.

Лежачим хворим, особам, які страждають деменцією, надається повноцінний догляд, допомогу в переодяганні, виконанні гігієнічних процедур, прийомі їжі, пересування територією пансіонату й прилеглою парковою зоною для прогулянок на свіжому повітрі.

Вартість проживання у будинку пристарілих ви можете дізнатися перейшовши за посиланням https://zhemchug.by/tseny/ .

Психологічна підтримка

Постояльцям пансіонату крім медичної надається і психологічна підтримка. Багато літніх людей, особливо які мають серйозні захворювання, страждають від депресії, нервових розладів, психоемоційної нестабільності. Кваліфіковані фахівці допомагають людям похилого віку позбутися психологічних проблем, поліпшити настрій і знову відчути смак життя.

Організація дозвілля

Для літньої людини величезне значення має спілкування, позитивні емоції. Доведено, що поліпшення психологічного стану позитивно позначається на здоров’ї людей похилого віку, продовжує їхнє життя. З цієї причини співробітники приватного будинку для літніх людей у Мінську «Жемчуг» велику увагу приділяють питанням організації дозвілля своїх підопічних.

У пансіонаті проводяться різного роду свята, культурні заходи, ігрові програми. Постояльці мають можливість розширити своє коло знайомств, займатися улюбленою справою. До їх послуг надана бібліотека, настільні ігри, телевізор. Створюються групи за інтересами.

Спілкування літньої людини з родичами також не обмежується. Члени сім’ї можуть відвідувати свого близького в будь-який зручний час, забирати його додому на вихідні або святкові дні (при відсутності медичних протипоказань).

Перед оформленням літньої людини до пансіонату https://zhemchug.by/ його рідні завжди можуть приїхати, ознайомитися з умовами проживання, поговорити зі співробітниками центру та іншими постояльцями, а також при необхідності обговорити програму лікування, відновлення.