Портал «Доглядальниця» — найкраща ціна няні за годину

За допомогою няні батьки можуть звільнити день або декілька годин на добу для вирішування власних справ. Такі помічники допомагають доглядати за дітьми різного віку, годують їх та всебічно розвивають. Єдина проблема в тому, що знайти няню вдається не завжди просто, а на допомогу може прийти портал «Доглядальниця». Усі кандидати перевірені, з необхідним досвідом та навичками.

Особливості підбору

Няні діляться на декілька видів в залежності від віку дитину. Наприклад, для малюків до 3 років треба обирати вихователів, котрі в стані дати необхідні знання та навички. Перед вибором помічника треба ретельно вивчити характер особи, можливості. До основних функцій мають входити наступні:

  1. Обов’язків догляд за малюком та його речами.
  2. Гігієна, годування з встановленим режимом.
  3. Планування дня.
  4. Проведення прибирання.
  5. Використання технік для успішного навчання, розвитку моторики та здібностей.
  6. Підготовка до навчальних закладів.
  7. Проведення прогулянок.
  8. Організація дозвілля.
  9. Контроль та безпека малюка.

Ціна няні за годину залежить від багатьох факторів, тому при виборі працівника треба враховувати не тільки вміння доглядати, але й навички для розкриття всіх талантів. Персонал має дбайливо поводитися з речами, вчити дитину висловлювати власну думку і поважати чужу. Щоб робота була дійсно якісною, робітники повинні:

  1. Мати необхідну освіту, серед якої може бути дипломом педагога, психолога або медичного працівника.
  2. Володіти досвідом роботи з дітьми певного віку.
  3. Знати основи першої медичної допомоги, а в разі подібних ситуацій не губитися, зберігати врівноваженість та спокій.
  4. Володіти техніками для правильного розвитку дітей.
  5. Вчити малюків розвиватися в різних напрямках, проводити аналіз їх поведінки, а якщо не обходимо регулювати її та вказувати на недоліки.
  6. Мати почуття такту, бути чесними та спокійними, без проявів агресії.
  7. Няньки повинні добре виглядати, правильно розмовляти, не мати шкідливих звичок.
  8. Великим плюсом буде те, коли вихователька знає іноземні мови для подальшого навчання.

Перед пошуком та вибором няні батькам слід визначити основні цілі, завдання які будуть стояти перед робітником. Крім того, слід відразу врахувати зайнятість, яка може бути в певні години тижні, дні або на повну добу з проживанням. «Доглядальниця» забезпечує швидкий пошук потрібного кандидата. Після визначення використовується форма зворотного зв’язку, якщо всі умови влаштовують обидві сторони, тоді укладається договір і няня може приступати до роботи.