Цікаві факти про клітор

Клітор — унікальний орган, здатний приносити жінці справжню насолоду. Таке відкриття стало можливим завдяки поглибленим медичним дослідженням будови і функціонування клітора, які виявили ряд особливостей кліторального оргазму. В результаті фахівці одностайно визнали, що головна функція цього органу — приносити жінці задоволення!

Клітор — це жіночий аналог статевого члена

На початку свого розвитку пеніс і клітор являють собою невеличкий відросток на ембріоні. Згодом у чоловічого ембріона з Y-хромосомою цей відросток перетворюється в пеніс, тоді як в ембріоні з двома X хромосомами з нього формується клітор.

Зовні вони теж мають деяку схожість. Наприклад, у клітора і пеніса є головки, а капюшон, що прикриває головку клітора, нагадує крайню плоть статевого члена. Тільки у жіночого органу головка невелика і нагадує мініатюрну кнопку. До речі, головка клітора, так само як пеніс, може збуджуватися.

Клітор — дивовижний «айсберг» на жіночому тілі

Клітор, як і айсберг, можна поділити на дві частини — видиму і приховану. У ролі видимої виступає головка. Незрівнянно більшою є друга частина, яку приховує тіло жінки. Вона складається з двох «ніжок» еректильної тканини і двох кліторних цибулин. При збудженні кров заповнює ці цибулини, що призводить до «набрякання» вульви.

Техніка стимуляції клітора, або як піднятися на вершину задоволення

Оскільки однакових кліторів не буває (так само, як і оргазмів), кожна жінка по-різному реагує на той чи інший тип дотику. Однак більшість жінок говорять про три ефективних техніки.

1. «Кліторальний годинник»

Уявіть, що клітор — це годинник з цифрою 12 вгорі (у напрямку до пупка). Ерогенна зона знаходиться між уявними цифрами 1 і 11. Ритмічно і одночасно ніжно постукуючи кінчиками пальців від основи клітора в напрямку цієї зони ви доведете себе до незабутнього оргазму.

2. V-техніка

Зробіть двома пальцями букву V і рухайте ними вниз і вгору по обидва боки клітора. Такі рухи змусять розкриватися / закриватися капюшон головки, що викликає непередавані відчуття. Щоб враження були більш яскравими, нанесіть невелику кількість інтимного гелю, наприклад Durex Intense Orgasmic або Durex Play Feel.

2. Хвилеподібна техніка

Доведіть себе майже до оргазму і зупиніться. Робіть так знову і знову, щоб дати час для наповнення кров’ю тканин клітора. Подальший оргазм перевершить всі очікування. Він буде просто запаморочливим.

Більше інформацію читайте на сайті: https://www.durex.ua/orgazmi-dlia-vs-kh/editorial-content/shkola-orgazmu/vse-pro-kl%D1%96tor/.