Вибираємо стільці для ресторану

Кафе і ресторани здатні привертати до себе відвідувачів не тільки смачною їжею, а й інтер’єром. Яскравий, індивідуальний — він змушує відвідувачів повертатися знову і знову, щоб провести приємний вечір. Однак, організувати інтер’єр, який буде привабливим і зручним, не завжди просто. Сьогодні ми детально розглянемо, як вибрати стільці для бару і ресторанів, які фактори є визначальними, і на що варто звернути свою увагу.
Зручні стільці в ресторані або кафе — запорука гарного вечора ваших відвідувачів
На що варто звертати увагу при виборі меблів
Існує кілька факторів, які необхідно враховувати при виборі меблів в кафе або ресторан. Давайте розглянемо основні з них:

Меблі повинні вписуватися в загальний дизайн закладу. Бажано, щоб стільці не просто вписувалися, а доповнювали інтер’єр, вносячи в нього щось нове.
Якість матеріалів має бути на вищому рівні. Будь-які меблі в закладах громадського харчування працює на знос, це необхідно враховувати при виборі стільців.
Оббивка повинна витримувати вплив зовнішніх подразників. Алкоголь, солодкі напої, їжа, бруд, вода — все це є вкрай агресивним середовищем для меблів.
Також необхідно, щоб стільці по своєму «формату» відповідали закладу. Можна виділити кілька основних видів стільців, про них ми поговоримо більш докладно..

Стільці для сімейних кафе і ресторанів
Наступною категорією закладів є кафе і ресторани, так званого сімейного типу. У такі заклади можна заглянути на бізнес-ланч або відпочити ввечері в компанії близьких і друзів. Стільці для таких кафе і ресторанів повинні бути в першу чергу зручними і можна обійтися без зайвих витребеньок. Хорошим варіантом для подібних закладів будуть ось ці стільці.

Стільці для літніх кафе і відкритих веранд
Стільці для літніх веранд повинні бути стійкі до вологи і бруду
Влітку багато ресторанів відкривають свої літні кафе або відкриті веранди. Звичайна меблі, властива ресторанам, для них не підійде з кількох причин:

м’яка оббивка погано переносить вплив вологи і бруду;
потрібні великі приміщення для зберігання таких стільців в міжсезоння.

І ідеальним варіантом для подібного роду закладів будуть дерев’яні стільці без м’якої оббивки. Вони досить зручні для відвідувачів, набагато легше переносять бруд і воду і зберігати їх набагато простіше.